Utrechtse moeder wint zaak tegen school over Zwarte Piet

 

ZP RACIME
image-973
UTRECHT – Stukje bij beetje worden de racistische structuren in dit land afgebroken en opgeruimd. Het gaat de goeie kant op. Lees hieronder alvast wat naar buiten is gebracht door een actiegroep in Utrecht dat afgelopen weekend ook een manifestatie organiseerde in de stad.

 

 

 

 

UITKOMST VAN DE ZAAK ZWARTE PIET OP SCHOOL – COLLEGE VOOR DE RECHTEN VAN DE MENS: ‘Zwarte Piet heeft discriminerende aspecten’. De school moet veranderingen in gang zetten zodat in de komende jaren ‘de schoolomgeving ook in de Sinterklaas-tijd discriminatievrij is’. (Oordeel 2014-131) [Utrecht in actie: 5 December voor iedereen]

 

lees hier verder… en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

image-974
Gast-Auteur : Quincy Gario

ROET IN HET ETEN is een platform dat vanuit diversiteit naar actuele thema’s kijkt. Het is opgericht door Quinsy Gario. Voor lezingen of discussies is hij te boeken

Met veel liefde en toewijding werkt de JRvS redactie dagelijks aan nieuwe maatschappelijke onderwerpen om deze onder de aandacht te brengen van jullie, onze lezers.

Wij willen een signaal geven aan de maatschappij en tevens jullie de gelegenheid geven ook je verhaal hier op de website te delen.

Heb jij een verhaal die gehoord móet worden, laat ons dit dan weten. We geven jou graag de kans om je verhaal als gast-auteur hier te publiceren!

Meer informatie kun je hier in vinden: https://jouwrechtvanspreken.nl/gast-schrijvers/
%d bloggers liken dit: