WEEKENDSPECIAL: Eerbetoon aan Rishi Chandrikasing R.I.P

rishi
image-1604
Lieve Rishi,

Het is nu 2 jaar geleden 24 november 2012 werd jij op het perron van Holland Spoor vermoord door een agent zonder enige ervaring de agent in kwestie was een twintiger.

 

 


moeder
image-1605

Nu 2 jaar later horen we er bijna niks meer over. Ik wou je laten weten via deze, dat ik en wij je niet vergeten zijn.

Nu 2 jaar later zit jou moeder nog steeds dagelijks met jou foto in haar handen, dit had nooit mogen gebeuren.

 

 

2 jaar geleden was jij volop in de bloei, goede cijfers op school, niveau 4 op het MBO, bezig met je rijbewijs en een baantje bij de Burger King.

 

Je was een lieve jongen. Pas 17 jaar, maar je kon met jou volwassen gesprekken houden, voor een jongen van 17 had je al veel meegemaakt.


In de media werd je afgeschilderd als een crimineel je had geen strafblad bent 1 keer opgepakt en vrijgesproken omdat jij onschuldig was.

 


10833987_817953658262557_280995274_n
image-1606
Wij zullen je nooit meer vergeten bro, we blijven over je praten. Ik persoonlijk heb door jou dood ervoor gekozen om met jongeren te werken ik put kracht uit het feit dat dit systeem een vies systeem is en daarom vecht ik er elke dag tegen om bepaalde zaken te veranderen.

Wat mij boos maakt Rishi, is dat er veel mensen zijn die vinden dat de agent in kwestie juist gehandeld heeft. Zij zijn onwetend, hebben zij de beelden gezien?

Wij wel ik zal de beelden nooit meer vergeten hoe jij koelbloedig werd afgeschoten ik zal ook niet rusten tot dat het ware verhaal ooit boven water komt.

 

 

Rishi hou je rustig daarboven en waak over ons met jou kracht komen wij verder je weet het bro geef mijn soldaten die gegaan zijn een brassa van mij…

 

rishi 2
image-1607

 

 

danny af
image-1608
Gast-Auteur: Danny van de Velde

Danny is een een goede vriend van Rishi. Wij wensen hem en alle nabestaande heel veel sterkte. Wij willen vanuit hier speciaal aandacht geven aan de moeder van Rishi. Uw zoon leeft door in de harten van vele mensen. Wij wensen u veel liefde, rust en sterkte toe. <3

 

Met veel liefde en toewijding werkt de JRvS redactie dagelijks aan nieuwe maatschappelijke onderwerpen om deze onder de aandacht te brengen van jullie, onze lezers.

Wij willen een signaal geven aan de maatschappij en tevens jullie de gelegenheid geven ook je verhaal hier op de website te delen.

Heb jij een verhaal die gehoord móet worden, laat ons dit dan weten. We geven jou graag de kans om je verhaal als gast-auteur hier te publiceren!

Meer informatie kun je hier in vinden: https://jouwrechtvanspreken.nl/gast-schrijvers/
%d bloggers liken dit: