Interklaas

INTERKLAAS_HOES1_2014-2_FRONT
image-1637
VREELAND – Interklaas, komt als boodschapper onder de mensen. Samenwerking, gelijkwaardigheid en eenheid zijn de waarden die hij uitdraagt. Jongeren en ouderen worden steeds eraan herinnerd dat wij in dienst van elkaar horen te staan. Geven en ontvangen staat daarbij centraal.

 

 

 

 

 

Een vriendin van Facebook wees me erop “Ik kwam deze tegen, dit lijkt me echt iets voor jou” . Na het zien van dit nummer werd ik helemaal vrolijk maar het ontroerde me ook. Er zijn zoveel volwassenen hun mening geven over de Zwarte Pieten discussie. Eindelijk een boodschap waarin de kinderen aan het woord komen.

En wat voor een boodschap! Juist dat wat ik bij sommige volwassen mensen gemist heb geven deze kinderen me wel. Het gevoel dat iedereen belangrijk is. Elk kind telt. Het moet voor elk kind leuk zijn. En een aanpassing is voor deze kinderen helemaal geen moeite. Hun wens is samen genieten van dit mooie feest.

Ronnygee is de bedenker van Interklaas en de schrijver/componist van het liedje. Uitgegeven door E-mouse management. Op de vraag hoe de kinderen maar ook hun ouders hierop op gereageerd hebben gaven ze een duidelijk antwoord.

“De kinderen (en ook de ouders en ouderen) reageren zonder uitzondering heel positief op dit liedje en op het gedachtegoed erachter”

Ook is bij de optocht in Vreeburg te zien dat kinderen ervan genoten hebben.

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
%d bloggers liken dit: