Beveiligingspas: gemeten met twee maten?

kno
image-2175
APELDOORN – Op de beelden kon iedereen zien dat Kno’Ledge geen agressie gebruikte, en toch werd zijn beveiligingspas ingenomen. Niemand snapte hier iets van. Wij als Jouw Recht Van Spreken hebben dit rondgetweet naar iedereen die we maar konden bedenken. Van de politie, Peter R. de Vries tot aan verschillende mensen in de politiek. Helaas hebben we hier geen reactie op gekregen. En is Kno ‘Ledge nog steeds zijn beveiligingspas kwijt. Waardoor hij in feite zijn werk als beveiliger niet kan uitoefenen. Zo’n pas dient namelijk ter legitimatie, wat uiteraard belangrijk is voor degenen die worden gecontroleerd door eebeveiliger. Zonder pas, geen werk dus.

Kno’ledge is door een paar individuele agenten aangeklaagd, waarna zij hem, voordat er ook maar een rechter naar heeft gekeken, zijn beveiligingspas afnamen. En wij maar denken dat je onschuldig bent tot het tegendeel is bewezen in Nederland…

Het is nu aan de dames en heren van de politie om te laten zien dat zij niet meten met twee maten. We hebben hier namelijk een witte man, meneer De Klein, die op 2 januari 2015 op Facebook openlijk oproept tot “een landelijke brandbommendag tegen alle moskeeën”. Zoals iedereen kan zien via de printscreens, werkt deze man bij het beveiligingsbedrijf Trigion, dat zichzelf  “toonaangevend in beveilig en veiligheid” noemt. Ook dit hebben wij rondgetweet. Ik ben dan ook erg benieuwd wat er met de beveiligingspas van deze meneer gaat gebeuren.

luc af
image-2176

 

  • Know’ledge pas kwijt , bewijs geen agressie gebruikt

  • Meneer de Klein nog steeds in bezit van pas, bewijs oproepen tot brandbommen gooien op moskeeën

Zegt u het maar… door wie zou u beveiligd willen worden? Ik weet het wel ik ga zeker voor nummer 1!

moskee d
image-2177
En voor wie denkt: ach, het is maar een bedreiging maar het gebeurt echt niet echt. Kijkt u eens dit artikel van Republiek Allochtonië. Van de naar schatting 475 moskeeën in Nederland hebben er in ieder geval 174 in de afgelopen 10 jaar te maken hebben gehad met één of (vaak) meerdere ‘incidenten’. Dat blijkt uit onderzoek naar discriminatoire agressie gericht tegen moskeeën door dr. Ineke van der Valk van de Universiteit van Amsterdam.

 

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
One comment on “Beveiligingspas: gemeten met twee maten?
  1. Pingback: Als de eigen nazi’s joelen, is Madeleine van Toorenburg stil | Krapuul

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: