L de Klein ontslagen door Trigion Beveiliging

Op 2 januari schreven wij dit artikel naar aanleiding van de oproep die meneer De Klein deed op Steun de PVV. Zijn oproep was helder en duidelijk “Te beginnen vanaf morgen.. een landelijke brandbommen dag tegen Moskeeën ” In dit artikel is terug te lezen dat deze meneer werkzaam is bij Trigion

luc af
image-2233

 

5 Januari liet Trigion al weten zich volledig te distantiëren:

trigidon
image-2234

 

Het is vandaag 6 januari en wij kunnen u mededelen dat er gelukkig gehoor is gegeven aan de oproep van vele Nederlanders. Zoals u kunt lezen op Steun de PVV is meneer de Klein ontslagen ! Sommige mensen zijn kritisch over ons omdat wij ook werkgevers benaderen. Echter zijn wij van mening dat je dit soort gedachtes niet ineens stop kunt zetten als je op je werk bent. En dat daarom mensen met dit soort gedachtegoed zorgen voor racisme en discriminatie op de werkvloer. Onze mening is dat dit beter en harder bestreden moet worden. Helemaal als het gaat om functies waar mensen afhankelijk  kunnen zijn. Wij zullen dus doorgaan met werkgevers te benaderen. Net zolang totdat de politiek echt wat gaat doen aan dit probleem!

onslag
image-2235

 

Ontslag
image-2236

 

 

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
%d bloggers liken dit: