Kno’Ledge Cesare “Heb eerbied en respect voor de zwarte vrouw!”

kn
image-2600
NEDERLAND- Ik zie de laatste tijd nogal veel filmpjes van witte vrouwen die hun stoute schoenen aantrekken en de wereld vertellen dat de zwarte man witte vrouwen prefereert, omdat de zwarte vrouw niet zou deugen. Laat mij het voorop stellen dat dit een primitief gedachtegoed is. Witte vrouwen die zo denken hebben klaarblijkelijk nooit een zwarte vrouw ontmoet of gesproken.

Als er een vrouw is in de universum die zorgzaam, intelligent, mentaal en geestelijk sterk is, werelds uitdagingen niet uit de weg gaat maar frontaal confronteert en altijd pal naast haar man staat, ondanks dat veel zwarte mannen met psychische problemen rondlopen als gevolg van slavernij- en kolonialenverleden, is het wel de zwarte vrouw.

Zij verdient lof en eerbied. Zij verdient het niet om afgebeeld te worden als seksobject in Hollywood-films en muziekvideo’s, denigrerend bejegend te worden door de samenleving en daarnaast uitgekauwd te worden door witte vrouwen. Vaak heeft de betreffende witte vrouw haar idioterie van haar zwarte partner die niet weet hoe met een zwarte vrouw om te gaan.

Beste broeders liefde is liefde, het maakt mij niet uit op wie je verliefd raakt. De hele discussie over interraciale relaties is niet aan mij besteed. Mensen moeten lekker zelf weten op wie ze verliefd raken.

Waar ik niet tegen kan is wanneer zwarte mannen die wit gaan, proberen witte voetjes te halen door leugens te verspreiden over de zwarte vrouw. Dit heeft grote gevolgen voor het welzijn en de veiligheid van de zwarte vrouw. Als een zuster genoeg van je misdragingen heeft en je ass verlaat, is het niet meer dan normaal. Had je maar beter je best moeten doen, denk ik dan. En als het waar is dat een zwarte vrouw jou iets heeft misdaan, moet je niet alle zwarte vrouwen over één kam scheren.

kn 3
image-2601
Argumenten als zwarte vrouwen zijn moeilijk en witte vrouwen zijn makkelijk slaat nergens op. Als je niet voor jouw kinderen zorgt, is de kans groot dat je vrouw bij je weggaat, als je vreemdgaat is de kans groot dat je relatie stukloopt. Geen enkele zelf gerespecteerde mens wil met een partner blijven die zich niet 100% inzet en eigen verantwoordelijkheid uit de weg gaat.

Dus als je in deze categorie valt en je zelf gerespecteerde zwarte vrouw je verlaat, verspreid dan geen leugens over haar. Ga niet bij een witte vrouw je beklag lopen doen dat zwarte vrouwen niet deugen en niet weten hoe zij met een zwarte man moeten omgaan.Misschien ligt het aan jou, dat jij niet weet hoe om te gaan met een zwarte vrouw.

Vertel je witte partner en je witte schoonfamilie de waarheid. Vertel ze hoe een zwarte vrouw die in de samenleving van alle kanten aangevallen wordt – op haar zwart zijn en vrouw zijn – door de maatschappij, hoe ze ondanks alle uitdagingen zich 200% inzet voor haar man, kinderen en haar gemeenschap. Vertel over haar kennis, haar schoonheid, haar fortuinlijke bijdrage aan de oude en moderne wereld en haar onuitwisbare wilskracht. Als je het niet kan opbrengen om de waarheid te vertellen, moet je misschien zeggen: ‘het ging niet’ en verder je mond houden.

Je kan niet slecht praten over de zwarte vrouw en roepen dat anderen jou moet respecteren. Respect begint bij jezelf!

kn 9
image-2602

 

 

 

 

 

 

(ps: bovenstaande geldt zonder meer ook voor de zwarte vrouw die zich andersom hieraan ook schuldig maakt. Laten wij elkaar verheffen en niet de grond in boren.)

 

jerry
image-2603
Gast-Auteur : Kno’Ledge Cesare

Met veel liefde en toewijding werkt de JRvS redactie dagelijks aan nieuwe maatschappelijke onderwerpen om deze onder de aandacht te brengen van jullie, onze lezers.

Wij willen een signaal geven aan de maatschappij en tevens jullie de gelegenheid geven ook je verhaal hier op de website te delen.

Heb jij een verhaal die gehoord móet worden, laat ons dit dan weten. We geven jou graag de kans om je verhaal als gast-auteur hier te publiceren!

Meer informatie kun je hier in vinden: https://jouwrechtvanspreken.nl/gast-schrijvers/
,
%d bloggers liken dit: