#Samen Nederland – Heini Peters

10559851_954624307910897_4407835888277619392_n
image-2660
Ik sta voor een Nederland dat een samen-leving is. Een Nederland dat sinds eeuwen bekend staat om zijn tolerantie. Waar verstotenen vanuit de hele wereld altijd welkom geweest zijn. Of dat nu hugenoten uit Frankrijk waren, of joden uit Portugal.

Of je nu blank of zwart, homo of hetero, man of vrouw, moslim of jood, socialist of liberaal bent; samen vormen we dit mooie land.

Zo staat het in onze Grondwet. Als je dat niet accepteert, accepteer je de Grondwet niet en daarmee Nederland niet.

 

De SP  een initiatief gestart Samen Nederland.

Wij doen hier natuurlijk als Jouw Recht van Spreken aan mee. Wil jij ook mee doen en je tekst geplaatst hebben op op de website van Jouw Recht van Spreken? Dit kan stuur de redactie een selfie met #samennederland op, samen met jouw verhaal! Wij zullen jouw verhaal verspreiden! Stuur jouw mail naar:jouwrechtvanspreken@gmail.com. of zet je verhaal  op Samen Nederland Facebook

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
,
%d bloggers liken dit: