#Samen Nederland – Astrid en Orpheo

ASTRID
image-2674
Wij staan voor samenleven

Samenleven is respect voor iedereen hebben ongeacht haar/zijn kleur, religie, sekse of uiterlijk. Je hoeft niet iedereen te mogen. Het is belangrijk dat je elkaar niet onderuit haalt en iedereen mag zelf weten wie zij/hij is.

 Wij staan op tegen haat

Niemand wordt geboren met haat. Maar het wordt aangeleerd. Je schiet er niks mee op, je bereikt er niets mee. Als iemand haat zaait loop je het risico dat de ander jou ook gaat haten. Zo veroorzaakt haat alleen een steeds groter probleem.  Haat zorgt ervoor dat mensen gekwetst worden. Als het je eenmaal aangeleerd is dan is het moeilijk om het weer af te leren. Het moet niet alleen stoppen bij volwassen mensen maar ook bij tieners.

Samen Nederland

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen gelijk behandelt wordt. Niemand de grond in geduwd wordt.

Zodat iedereen trots kan zijn op wie hij/zij is. En zich veilig voelt in Nederland.

 

De SP is een initiatief gestart Samen Nederland. Wij doen hier natuurlijk als Jouw Recht van Spreken aan mee. Wil jij ook mee doen en je tekst geplaatst hebben op op de website van Jouw Recht van Spreken? Dan kan dit. Stuur de redactie een selfie met #samennederland op, samen met jouw verhaal! Wij zullen jouw verhaal verspreiden!

Stuur jouw mail naar: jouwrechtvanspreken@gmail.com of zet je verhaal op Samen Nederland Facebook

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
,
%d bloggers liken dit: