#Samen Nederland – M. Kromah

M.Kromah
image-2689
Ik sta voor samenleven

De wereld zoals die nu is is voor mij niet genoeg. Het lukt me niet om mij af te zonderen om constant weg te kijken en m’n oren te sluiten. Ik ben mens. Ik heb kennis van het concept eer, respect en liefde. Alle drie deze concepten zouden niet bestaan als mensen alleen zouden zijn.

“Eer jezelf, respecteer uw medemens en houd van allen”.

Voor mij een vuistregel zodat ik mij niet hoef te schamen tegenover de rest van de mensheid en tegenover mijzelf. 

Ik sta op tegen haat

Op jonge leeftijd heb ik al kennis mogen nemen van haat. Ik zoog het op, hield het vast, totdat ik niks meer over leek te houden van mezelf.

Ik sta op tegen haat omdat haat voor mij de oorlog begon.

De oorlog in mij waarin jaloezie, angst en verdriet het opnemen tegenover liefde, dapperheid en blijdschap.

Ik sta op tegen haat omdat ik anders op mijn knieën zal moeten leven.

Samen Nederland

Ik heb het geluk gehad om veel verschillende mensen te mogen kennen in Nederland. Het gekke heb ik altijd gevonden dat ze binnen de deur altijd klaar waren voor opbouw van de heilige drie hoek. Huisje, boompje, beestje. Ik heb nooit echt willen begrijpen waarom mensen buiten de deur nooit zoveel om elkaar gaven als binnen de deur. Waarom het buiten de deur niet gaat over liefde en hoop maar over geld, macht en status. Nederland heeft de kans om beter te zijn dan dat. Ik heb hoop, dat ik ooit in een land mag wonen waar de voordeur niet op slot hoeft omdat je huis er minder toe doet dan wat er buiten speelt. Een land waar alle mensen ongeacht kleur, religie, seks en/of sekse samen in wonen en leven met respect en trots.

Opleidingen gevolgd voor reclame communicatie en presentatie en Graphic Design. Ben zelf van jongs af aan al op zoek naar de waarheid geloof ook niet dat ik de alomvattende waarheid van deze wereld zal ontdekken maar doormiddel van dialoog met jullie hoop ik een glimps op te vangen.
,
%d bloggers liken dit: