#Samen Nederland – Marco

MARCO
image-2708
Mijn ouders hebben me opgevoed om iedereen gelijk te behandelen.

Zij hebben de Bezetting meegemaakt en hebben zelf kunnen zien waar discriminatie toe kan lijden.

Jullie zouden mijn moeder moeten horen over Wilders! Mijn vader (RIP) stemde PSP, dus dat deed ik ook. Ben later meer naar het midden opgeschoven, maar het idee van gelijkheid blijft mijn visie op de wereld.

 

 

Vrijheid en gelijkheid om wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet, wat voor geloof (of geen) je aanhangt, je sexuele orientatie. Vrijheid voor vrouwen om zichzelf te zijn.

Ik ben illustrator en probeer via mijn werk ook mijn ideeen uit te dragen Ik ben ook voor vrijheid van meningsuiting. Vandaar dat ik ook Charlie ben. Je hoeft niet te kwetsen, maar het is een onderdeel van iemands recht van spreken.

Oh en ik ben trots op mijn zoon Sam die gedemonstreerd heeft tegen de afbraak van de Studie financering.
Love & peace,
Marco

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
,
%d bloggers liken dit: