#Samen Nederland – Teja Schrijver

TEJA
image-2704
In mijn jeugd leerden we nogal eens normen en waarden met behulp van spreekwoorden. Eén van die spreekwoorden vind ik erg belangrijk:

“Wat gij niet wilt dat u geschiedt, zo doe het ook een ander niet”.
“Vrij vertaald: “Behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden”.

Dat probeer ik altijd in de praktijk te brengen. Wil ik uitgescholden, belachelijk gemaakt, gepest, genegeerd, gediscrimineerd, gekwetst, enzovoort worden? Nee, natuurlijk niet. Dus zal ik ook een ander met respect en mededogen behandelen.En doe ik onbewust iets wat een ander kwetst of verdriet? Dan hoop ik dat die ander mij erop attent maakt zodat ik mijn gedrag of gewoontes aan kan passen. Daarom ben ik ook met de pagina “Tradities moeten niet kwetsen” begonnen.

Laten we met elkaar Samen Nederland beter maken, een oord waar het goed toeven is voor iedereen. Waar iedereen zichzelf kan zijn en ook aan ieder ander die ruimte laat.

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
,
%d bloggers liken dit: