PVV aanhangers nemen AFSTAND uit angst!

FACEBOOK – Iedereen heeft het wel voorbij zien komen. De walgelijke reactie’s van onze mede- landgenoten op de verdroken vluchtelingen. Termen als “er moeten er meer dood”, “laten we een paar zwartjes terug sturen kunnen die ook verdrinken” werden niet door 1 persoon geuit. Nee deze termen waren massaal te vinden op Facebook Pagina’s zoals Nederland mijn Vaderland en PVV Aanhangers. 

VOORBEELDEN

10987321_380839125446956_9081624677298377818_n
image-2722

n mijn vaderland
image-2723

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GROTE RAPPORTEER ACTIE

ACTIE
image-2724

 

Wij zien zulke reactie’s al jaren voorbij komen

Daarom zijn wij vorige week “de grote rapporteer actie” gestart. Honderden mensen hebben op 16 April verschillende pagina’s waarin pesten, discriminatie en racisme toegelaten wordt en de boventoon voert gerapporteerd. Met als resultaat dat er 1 pagina is verwijderd door Facebook. Het is echt super dat zoveel mensen hieraan mee hebben gedaan. Onze dank is heel groot. Echter is dit ook een duidelijk signaal. Mensen in Nederland willen niet een Nederland wat verdeeldheid zaait! Zij willen geen Nederland wat racisme en discriminatie toelaat !

 

pvv
image-2725

 

PVV AANHANGERS

De pagina PVV Aanhangers heeft openlijk afstand genomen van de reactie’s over vluchtelingen. Wij zijn geen voorstander van afstand nemen als je hier nog geen schuld of part aan hebt. Maar dit hebben de PVV Aanhangers pagina ( en alle anderen) wel! Ook hen topics zijn met regelmaat discriminerend! Ook zijn vele Facebookpagina’s van het zelfde beheerders en oprichters . Dezelfde mensen alleen verscholen achter een andere naam!

Met de actiegroep Echte Liefde Omarmt kleur zijn wij een petitie begonnen. Wij zijn het zat als Nederlanders, dat Facebook maar ook de regering niet hard optreedt tegen al deze walgelijke en discriminerende opmerkingen.

Echter kon het namelijk wel toen het ging op bekende voetballers! Toen werd er wel ingegrepen. Naar onze mening ook te weinig want vele zijn met hen opmerkingen weggekomen!

 

STOP PESTEN, DISCRIMINATIE EN RACISME OP FACEBOOK

fACEBOOK
image-2726
Wij zijn van mening  dat sommige pagina’s en comments op Facebook tegen art 1 ingaan. Wij zijn van mening dat er juist op Facebook betere controle en regelgeving zou moeten zijn omdat sommige dingen die nu toegestaan worden, naast dat ze niet wenselijk zijn in onze samenleving, ook voor grote schade kunnen zorgen.

Er zijn verschillende pagina’s op Facebook waarin pesten. discriminatie en racisme toegelaten wordt. Meest recente voorbeeld is dat men juicht bij de 400 dode vluchtelingen en nog meer mensen met een kleur dood wenst . Ook is pesten een groot probleem waar veel ouders tegenaan lopen en zich zorgen om maken. Helaas komt daar ook nog haat naar moslims en het doodwensen, bedreigen en pesten naar mensen t.a.v. religie bij. Zo zijn er veel meer voorbeelden, ook van homohaat en andere soort haat en haatzaaien, wat Facebook allemaal toelaat.

Discriminatie en pesten heeft niet alleen schadelijke gevolgen voor individuen, maar ook voor de samenleving als geheel.

Wij roepen de overheid op om pesten, racisme en discriminatie op alle social media waaronder Facebook te stoppen en aan te pakken.

Doe met ons mee en teken de petitie. Samen maken we Nederland een stukje mooier. Want samen staan we sterk! Ongeacht iemand zijn sekse, seksualiteit, kleur, afkomst of religie.

Ben jij ook tegen pesten, discriminatie en racisme? Teken dan nu! HIER 

 

1<3 Actiegroep : echte liefde omarmt kleur!

Redactie : Jouw Recht Van Spreken

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
,
%d bloggers liken dit: