CDA prominent “de meeste zijn toch maar moslims”

BEN
image-2733
TWITTER – De uitlatingen van Ben Jonker via twitter ( prominent CDA) zijn niet mals. En dan druk ik me nog zachtjes uit. Heel Nederland is nog in shock over de utlatingen van sommige landgenoten . Maar Ben Jonker doet er nog een schepje bovenop. Over de vluchtelingen zei Ben Jonker “als er genoeg verdrinken houdt het van zelf op”. Toen hij hierop aangesproken werd was zijn reactie “niet overdrijven de meeste zijn moslims”

 

 

BEN
image-2734
Ben Jonker is in 2004 gekozen tot fractievoorzitter voor de CDA in Amstelveen. Hij is dit tot ongeveer 2014 gebleven. Ook heeft hij hiermee jarenlang een plek gehad in de raad van Amstelveen. Zijn advies aan de nieuwe raadsleden was “durf kritisch te zijn als dat nodig is ”

 

 

Update: Eerdere uitspraken van Ben Jonkers over de Islam en Moslims

“praten met de meeste moslims is nutteloos”,  “moslims wil je daarmee samenleven? “

ben moslims
image-2735

 

 

 

 

 

 

Update :12.28 “deze landen hadden kolonies moeten zijn “

ben 2
image-2736

 

 

 

 

 

 

Update: Van de afdeling CDA Amstelveen hebben wij de volgende reactie gekregen.

bestuur
image-2737
“voor nu moet dudelijk zijn Ben Jonkers twittert namens zichzelf” Echter twittert Ben Jonkers wel met de CDA logo op zijn profielfoto. Toen men CDA Amstelven hierop wees heeft meneer Jonker zijn profielfoto veranderd.

Ook gaf het CDA Amstelveen bestuur aan dat elke drenkeling er 1 teveel is ongeacht geloof. Excusses bleef echter uit! 

bestuur
image-2738

 

 

 

 

Vergeet niet om de  petitie te tekenen tegen racisme en discriminatie op social media HIER

 

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
%d bloggers liken dit: