TWITTER verklaart de oorlog tegen o.a. discriminatie

Twitter Logo_png
image-2748
Twitter liet eerder dit jaar  weten dat ze er flink mee zitten dat er  zoveel trollen misbruik maken van Twitter. Mensen discrimineren, dreigen, pesten en vallen vrouwen lastig. Het kost Twitter ook gebruikers lieten ze eerder weten. Zie hier  

Twitter voegt nu ook daad bij het woord. Zij komen met verschillende oplossingen.

1. Er zal een filter komen waardoor deze tweets eerder gevonden en bekend worden. Doordat ze sneller gevonden kunnen worden zal het bereik ook minder groot worden.

2.Er zal  een extra functie komen waarbij men verplicht wordt  de tweet te verwijderen of hen telefoonnummer in te vullen.

3. Een account kan ( tijdelijk) afgesloten worden.

4. Eerder werden alleen tweets die direct op personen waren gericht aangepakt. Dit zal gaan veranderen. Het promoten van geweld en geweld gericht op andere personen zal ook aangepakt gaan worden.

Wij hopen dat na Twitter ook Facebook dit voorbeeld zal gaan volgen. 

Wil je ook wat doen? Teken dan onze petitie HIER 

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
,
%d bloggers liken dit: