Pedofielennetwerk opgerold “80 blanke mannen”

pedi
image-2754
ENGELAND – Deze bende van “normale blanke mannen” die een dubbelleven hadden als pedofiel werd opgerold na de bekentenis van een lid. Lees het verhaal, los van de sensatie vind ik het zorgwekkend dat meer dan 80 blanke mannen in dit complot betrokken waren.

Ze benaderden vooral de moeders om op die manier toegang te krijgen tot de kinderen. Daarna werd het zo georganiseerd dat ernaar gekeken werd via internet terwijl de daders de kinderen misbruikten.

Misselijkmakend, maar ik vraag me vooral af hoeveel van dit soort dingen gebeuren, want blijkbaar is het heel makkelijk te verhullen. Wie loopt er risico? Is hier sprake van hele domme moeders? Is dit alleen in Engeland? Waar de laatste tijd al meerdere schandalen aan het licht kwamen met pedofilie (door vips en politici) en structureel misbruik van meisjes door moslim bendes.

In Nederland blijft de Demmink zaak opspelen en er was Robert M. in Amsterdam. Wat vooral verontrustend is is dat deze mannen verder vaak “gewone” levens leiden zelfs met eigen kinderen. Wat denken jullie?

Guilty: Monsters in disguise who targeted mothers to abuse their babies – and broadcast horrifying crimes live on the internet 

brendan
image-2755
Gast-auteur: Brendan Thesingh

 

Met veel liefde en toewijding werkt de JRvS redactie dagelijks aan nieuwe maatschappelijke onderwerpen om deze onder de aandacht te brengen van jullie, onze lezers.

Wij willen een signaal geven aan de maatschappij en tevens jullie de gelegenheid geven ook je verhaal hier op de website te delen.

Heb jij een verhaal die gehoord móet worden, laat ons dit dan weten. We geven jou graag de kans om je verhaal als gast-auteur hier te publiceren!

Meer informatie kun je hier in vinden: https://jouwrechtvanspreken.nl/gast-schrijvers/
%d bloggers liken dit: