Beste autochtoon wat wil je nou?

 

burka
image-2861
We zijn weer volop bezig met Nederland ‘veiliger’ te maken. Jaja het boerka verbod is een feit. We hebben het hier wel over 150 vrouwen die we hiermee weer ‘veilig’ maken voor ons land. En de haatimams daar zijn we ook goed mee bezig! Om hoeveel gaat dit? Ow sorry die vraag is te lastig natuurlijk. We hebben namelijk helemaal nog niet duidelijk wat we precies onder een haatimam verstaan. Ja ze hebben een baardje zover zijn we wel. En wij Nederland ‘het beste jongetje van de klas’ vinden dat heel Europa deze gedachtes over moet nemen. 

Maar hoe zit het precies met de miljoenen stemmers op Wilders? Waarvan een groot deel elke dag haat verspreidt. Waarvan een groot deel elke dag onschuldige mensen lastig valt op straat, in de bus, op school, op het werk, in de sociale media en zelfs in hen gebedshuizen. Dat is de vrijheid van meningsuiting. Ach stupid me! Over die miljoenen die elke dag ons land verder verdelen hoeven we ons natuurlijk niet zo erg zorgen te maken,  dat we er een speciaal beleid voor nodig hebben. Laat staan dat we dit elke dag in de media terug moeten laten komen. Nee wij houden ons liever bezig met  een Boerka te vertonen op elk moment dat we het over een moslima hebben. Of een man met een baard als we het over haatimams hebben.

Hoe zit het eigenlijk met alle andere allochtonen? Laten we de groep ‘Surinamers’ er eens uitpikken. Zij moeten natuurlijk gewoon hen mond houden als het over ZP gaat. En alle nare gevolgen gewoon slikken. Want in Suriname wordt het ook gevierd laat de media je graag geloven. Maar niks is minder waar. In Suriname is het zelfs verboden!

sven kamer
image-2862
In het Nederlands elftal mogen ‘ze’ wel scoren maar niet met elkaar op een selfie gaan. Want dan ‘vragen’ ze om racisme. En met een Surinaamse vlag zwaaien is helemaal uit ten boze. Dat mag alleen Sven Kramer met de Friesevlag . Het moet namelijk wel duidelijk blijven voor de ‘allochtoon’ dat zij zich aan moeten passen. Zij moeten worden zoals men wilt. En hierbij is er geen plek voor echte vrijheid laat staan voor privilege!

Waarom denkt men te weten wie een echte moslima is of een echte haatimam? Het heeft allemaal puur met indoctrinatie te maken. En de arrogantie dat men beter denkt te weten dan een “allochtoon” wat de waarheid is. Men heeft niet alleen een patent op “het vrije woord” men heeft patent op de gehele waarheid. Een schijn waarheid die door de media, politiek en het onderwijs gecreert word.

Beste autochtoon wat wil je nou? Wanneer mogen ‘wij’ ons Nederlander noemen? Wanneer mogen ‘wij’ echt meedoen op een gelijkwaardig niveau. Wanneer stop je met een karikatuur van ons te maken? Wanneer stop je met aan anderen te trekken,  omdat zij jouw pad moeten bewandelen? Wanneer ben  jij er klaar voor om met wederzijds respect en vrijheid,  met elkaar te bouwen aan een Nederland waarin wij allemaal gelijkwaardige kansen krijgen? Ik bouw graag samen met jou een brug. Ik kan echter niet eenzijdig een brug naar jou toe bouwen terwijl jij aan de overkant schreeuwt welke richting ik uit moet bouwen. Ik kan dat niet en ik wil dat niet. Mijn voorouders hebben te hard gevochten voor mijn vrijheid. Ik wil wel samen met jou  bouwen. Ik hoor graag van je. 

Ik zou zeggen neem eens de tijd om naar dit filmpje te kijken. En vergeet daarna niet om eens in de spiegel te kijken. Verbeter de wereld begint bij jezelf 😉

 

 

 

 

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
One comment on “Beste autochtoon wat wil je nou?
  1. Ik zou zeggen, open ons vooral de ogen. Zelf heb ik het gevoel dat ik niet discrimineer. Maar wellicht dat ik dat onbewust doe. Dus hou me wakker en waakzaam. Ik wil niemand als mindere zien. Echt niet.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: