48 Jarige man nodigt minderjarige jongens uit naakt voor webcam. Dumpert doet NIKS! DELEN!

Gisterochtend verscheen er op Dumpert een filmpje waarin een 14-jarige jongen nogal bizarre uitspraken deed over homoseksuelen. In plaats van vrienden te taggen en zogenaamd grappige opmerkingen te plaatsen ben ik op zoek gegaan naar het Youtube-account van deze jongen. Ik had namelijk het voorgevoel dat er meer aan de hand moest zijn dan dat ik voorheen dacht.

gay
image-2968
Al snel kwam ik terecht bij een filmpje waarin diezelfde jongen refereerde naar iemand genaamd ”Gaymaffia”. In dit filmpje werd duidelijk dat het account van ”Gaymaffia” door Youtube twee weken lang is geblokkeerd omdat diegene volledig naakt in beeld is verschenen. Toen ik het account van ”Gaymaffia” opzocht en beter bekeek, bleek het een 48-jarige man te zijn die minderjarige jongetjes uitnodigt om te chatten via Skype. Naakt welteverstaan. Er waren zoveel smerige filmpjes te vinden dat ik hierover niet eens in details wil praten. Ik vond het in ieder geval zeer, maar dan ook echt zeer verontrustend.

Ik ben van mening dat een medium als Dumpert deze kinderen dient te beschermen in plaats van ze nog meer de grond in te trappen. Direct heb ik contact met Dumpert opgenomen en ze via de mail duidelijk gemaakt dat er duidelijk verbanden waren tussen de 14-jarige jongen en de 48-jarige man. Op een van die filmpjes waren ze namelijk met elkaar aan het chatten via Skype, waarin de oudere man op een gegeven vroeg naar de penislengte van het jongetje. Tevens heb ik de filmpjes direct als bewijsmateriaal opgeslagen op mijn harde schijf, mocht de oudere man besluiten deze uit zelfbescherming te verwijderen van zijn Youtube-account.

Ik had de hoop dat Dumpert het filmpje zou verwijderen om zo de jongen in bescherming te nemen (die zijn eigen filmpje op zijn account al had verwijderd).
Dumpert was compleet op de hoogte van de situatie en beschikten dus over dezelfde filmpjes als mij, maar alsnog besloten zij vandaag nog meer olie op het vuur te gooien en een filmpje van de 14-jarige jongen te plaatsen waarin hij zijn excuus aanbiedt. In eerste instantie wou ik deze situatie helemaal niet laten escaleren, maar dit ging in mijn ogen veel te ver. Terwijl het 14-jarige jongetje compleet voor schut werd gezet leek de oudere man overal zonder problemen af te komen.

In mijn reactie op Dumpert heb ik de filmpjes van deze viespeuk online gezet. De verontwaardiging was zeer groot. Nogal veel mensen bleken zeer geschokt te zijn dat er ook een hele andere kant aan het verhaal zat. Op aanraden van velen ben ik vanmiddag persoonlijk naar het politiebureau gegaan om aangifte te doen tegen deze man en het beeldmateriaal in te leveren. Gelukkig heeft de politie dit wel zeer serieus genomen!

Tot op heden heb ik nog geen enkele reactie van Dumpert mogen ontvangen, dat terwijl het filmpje nog steeds terug is te vinden op hun website/facebook-pagina. Op dit moment krijg ik via mijn persoonlijke inbox veel vragen van mensen waarom ze mijn opmerking niet meer kunnen zien. Ik heb deze niet weggehaald! Nog steeds stromen er talloze belachelijke en kleinerende opmerkingen over de 14-jarige jongen binnen omdat voor velen de situatie gewoon niet duidelijk schijnt te zijn. Een week geleden is er een filmpje over dezelfde man verschenen:

 

 

Zie hier meer van GAYMAFFIA 

Ik heb echter dubbele gevoelens over het delen van deze informatie, omdat mijn verstand ergens zegt dat dit een zaak is die door justitie opgepakt moet worden. Toch voelt het alsof Dumpert dit alles behalve serieus neemt en mensen alsnog bewust aanzet tot leedvermaak en ze daarmee op een verkeerd spoor zet. Ik hoop dat dit de juiste zet van mij is en dat ik mensen juist informeer over de stand van zaken.

Gast-Auteur: Anoniem, bij de redactie bekend.

 

Met veel liefde en toewijding werkt de JRvS redactie dagelijks aan nieuwe maatschappelijke onderwerpen om deze onder de aandacht te brengen van jullie, onze lezers.

Wij willen een signaal geven aan de maatschappij en tevens jullie de gelegenheid geven ook je verhaal hier op de website te delen.

Heb jij een verhaal die gehoord móet worden, laat ons dit dan weten. We geven jou graag de kans om je verhaal als gast-auteur hier te publiceren!

Meer informatie kun je hier in vinden: https://jouwrechtvanspreken.nl/gast-schrijvers/
%d bloggers liken dit: