Stop met demoniseren van moslims meneer Asscher!

asscher
image-2993
NEDERLAND – Meneer Asscher zegt nu te betreuren dat het onderzoek “sympathie onder Turks-Nederlandse jongeren voor extremisme”  serieuze tekortkomingen bevat. Uit dat onderzoek zou 72 procent  achter de opmars van IS staan. Meneer Asscher noemde toen de uitkomsten ‘ZEER VERONTRUSTEND’ . 

Heeft u enig idee wat dit onderzoek veroorzaakt heeft in de samenleving? U heeft een groep die constant te maken krijgt met vooroordelen en discriminatie , opgezadeld met nog meer haat vanuit de maatschappij. U bent als minister de hoofdverantwoordelijke! Voordat u zulke berichten de wereld instuurt , die zoveel onrust en haat veroorzaken, zou u erg zeker van uw zaak moeten zijn. U zou uit zorgvuldigheid het onderzoek door verschillende bureau’s kunnen laten uitvoeren.

Nu blijkt dat het onderzoek niet klopt is een officieel excuus vanuit uw functie naar heel Nederland op zijn plaats! Wij zien dit dan ook graag tegemoet.

Verder vragen wij ons af waarom u steeds framed op 1 groep! Uit een ander onderzoek blijkt dat er een veel groter probleem is onder autochtonen. Namelijk dat vele er racistische gedachtes op na houden.  Lees hier het artikel ‘Racisme onder ‘autochtonen’ een groter probleem dan antisemitisme.‘  Misschien moet u eens stoppen met in termen en hokjes te denken, en eens beginnen met alle racisme en discriminatie aan te pakken!

DEMON
image-2994
Demoniseren is het doelbewust negatief afbeelden van een zaak of persoon, met als doel de mening van anderen over het onderwerp te beïnvloeden. Het onderwerp wordt als het ware als een demon of iets demonisch voorgesteld. Demoniseren is een vorm van propaganda en de term demonisering heeft daardoor een negatieve klank. Het is nauw verwant met smaad en laster. En dat meneer Asscher is precies wat u aan het doen bent! 

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
%d bloggers liken dit: