IK BEN MISHANDELD DOOR AGENTEN DIE AANWEZIG WAREN OP DE HEEMSTRAAT DE NACHT VAN 30 juni!

Omdat de agenten niet willen meewerken hebben mijn advocaat en ik besloten jullie te laten weten wat er gebeurd is. Bij deze:

politie
image-3033
DEN HAAG – Ik heb dus zelf mogen meemaken hoe onze helden mijn broertje wouden aanhouden die naar huis liep. Hij klopte op het raam en mijn moeder deed open. Nog voordat de deur helemaal open was sprongen er 4 agenten op mijn broertje waarbij zij de deur met een enorme klap open gooiden en de deur tegen de hand van mijn moeder aan sloeg. Daarbij vonden ze het nog even nodig om MIJN MOEDER, jaa dames en heren, MIJN MOEDER een stoot te geven in het gezicht. Dit zonder enige reden. Op het moment dat ik het enorme lawaai hoorde sprong ik op en rende naar het portiek. Toen ik naar buiten kwam rennen en net op tijd voor mijn moeder sprong vond een politie agent het even nodig om mij even een trap te geven in mijn buik. Vervolgens sprong onze held in een ME busje en reden ze met zijn allen weg.

Zoals jullie begrijpen werd het op dat moment zwart voor mijn ogen en ben ik vol woede en angst naar het bureau aan de de heemstraat gerend wat op 5 min loopafstand is van mijn huis. Daar aangekomen niet eens 5 min later dus stond mijn broertje alweer buiten. “Het was een misverstand”. Daar neem ik dus geen genoegen mee nadat ze mijn moeder een stoot in het gezicht hebben gegeven en mij een trap in mijn buik. Wij zijn dus verhaal gaan halen bij de Politie en op zoek gegaan naar hulp want zoals jullie weten “politie staat voor veiligheid”.

Er stonden daar misschien 30 agenten. Maar ik zag onze held meneer de wijkagent Ron die ik ging aanspreken aangezien hij altijd mijn hulp komt vragen om zoveel mogelijk rust te creëren op het plein tijdens feestdagen voetbalwedstrijden etc. Maar nu ik hulp kom vragen kon meneer Ron geen woord uitspreken. Vervolgens ziet mijn broertje een cameraman en mijn broertje liep op hem af omdat hij daar niet van gediend was. En binnen no time renden er ongeveer 10 agenten op hem af en duwden ze hem hardhandig tegen de muur. Ze sloegen zijn hoofd tegen de muur. Ik schreeuwend roepen dat ze hem moesten loslaten en rustig moeten doen maar dat vonden de overige agenten niet zo leuk dus kwamen ze op mij afrennen.

Omdat schreeuwen blijkbaar tegenwoordig een strafbaar feit is kwamen 6 agenten aan mij trekken, slaan en schoppen. Toen ik een agent die met een enorme snelheid op mij af kwam rennen van voor, terwijl ik al vast werd gehouden door een aantal andere agenten, van me af probeerde te houden werd ik op de grond gegooid. Vervolgens pakt er eentje mij bij mij haar en slaat mijn hoofd tegen de stoeprand. Om even een beeld te vormen van hoe hard dat gegaan is. Ik was gelijk bewusteloos en heb 5 tanden gebroken. Vervolgens vonden onze helden het met zijn allen nog nodig om op de rug van een bewusteloos persoon te gaan springen alsof ik een kakkerlak was die dood moest. Mijn broertje heeft machteloos moeten toekijken hoe zijn zus bewusteloos weg werd gebracht. Omstanders die ook maar wat durfden te roepen werden ook meegenomen.

stop-politie-geweld-header
image-3034
Toen ik bij bewustzijn kwam lag ik op de luchtplaats van de heemstraat. Daar kwam een agente naar me toe die voor me kwam bukken en mij vertelde ” jij struikelde, ik viel over jou heen en dat is wat er is gebeurd. Dit zijn mijn getuigen”, wees naar de agenten die mij vasthielden. En werd toen met een bebloed gezicht in de cel gegooid. Mijn broertje werd een half uurtje later vrij gelaten met een boete. Maar van de 20 x dat ik heb gevraagd waarom ik was aangehouden kon niemand mij een antwoord geven. Tuurlijk konden ze dat niet ze hadden waarschijnlijk even de tijd nodig om hun verhalen recht te trekken om mij de schuld te kunnen geven voor deze uit de hand gelopen aanhouding.

Vervolgens werd ik in een busje gestopt en naar het hoofdbureau gereden zonder te weten waarvoor ik was aangehouden. Eenmaal daar aangekomen verteld een agent mij dat ik was aangehouden voor mishandeling. IK!! degene met bloed over mijn gezicht, kapotte tanden en helsende pijn in mijn rug heb volgens hun maar liefst 2 agenten mishandeld!!!!!!

Tijdens mijn verhoor heb ik gelijk aangegeven dat ik pas ga antwoorden op de vragen als ik aangifte mag doen. Dat mocht niet van de hulpofficier, vertelde een sukkelige agent die mij moest verhoren. 2 dagen later nadat er een hele gedoe achter de schermen heeft plaats gevonden mocht ik aangifte doen en gek genoeg was ik ongeveer 5 uur later vrij.

Sterker nog zo vrij dat ze wilden doen alsof er nooit wat was gebeurde. Ik kreeg geen buurtverbod omdat ik zogenaamd “vrijwel in het centrum woon”. Wat niet waar is want ik ken meerdere buurtgenoten die hem wel hebben gekregen. Ik werd ook vrijgelaten zonder een boete zonder enig soort papierwerk helemaal niks gewoon. De deur werd open gedaan, ik ben naar beneden gebracht ;je bent vrij doei?? Gelukkig liet een bewaker van het gebouw mij een telefoontje plegen om opgehaald te worden want zelfs dat mocht ik niet. “je bent zeker liever lui dan moe” was het antwoord toen ik vroeg of ik mocht bellen. Op de vraag “waar is mijn telefoon” werd gezegd ; we zijn bezig met een onderzoek binnen 2 dagen krijg je hem terug (tot op de dag van vandaag heb ik hem nog niet terug).

Toen ik vrij kwam werd mij gelijk verteld dat onze lieve agenten(weet niet welke) een bezoekje bij mij thuis hebben gebracht toen ik vast zat om excuses aan te bieden???? Sterker nog op dit moment zijn er inmiddels al 4 agenten geweest die hun excuses hebben aangeboden??

Ze hebben een getuige aangehouden die mij probeerde te helpen en de cameraman die ter plekke was is verdwenen!!! Ik heb hersenletsel opgelopen meerdere ernstige kneuzingen in mijn rug, 5 gebroken tanden en een kapotte lip. IK BEN MISHANDELD DOOR AGENTEN DIE AANWEZIG WAREN OP DE HEEMSTRAAT DE NACHT VAN 30 juni!!!! Mijn moeder heeft een blauwe plek op haar gezicht en is enorm geshockeerd. Ik heb inmiddels ook al begrepen dat mijn tanden zo erg beschadigd zijn dat ik de rest van mijn leven hier problemen mee zal krijgen.

Dit alles proberen ze weg te wuiven alsof er nooit wat gebeurd is!!!
Dames en heren ik blijf niet stilzitten! Wij zijn hard aan het werk om hier een zaak van te maken. Ik hoop dat jullie begrip hebben voor wat er is gebeurd, en waarom ik niet zomaar alles naar buiten kan brengen.

samira
image-3035
Ondanks dat er die dag meer agenten stonden dan bewoners wil ik alsnog even een oproep doen naar mensen die daar waren en alles gezien hebben. Zouden jullie mij aub een berichtje willen sturen Agenten willen wel excuses aanbieden maar niet getuigen tegen hun collega’s natuurlijk.

Samia

Klik hier voor haar Facebookpagina 

Met veel liefde en toewijding werkt de JRvS redactie dagelijks aan nieuwe maatschappelijke onderwerpen om deze onder de aandacht te brengen van jullie, onze lezers.

Wij willen een signaal geven aan de maatschappij en tevens jullie de gelegenheid geven ook je verhaal hier op de website te delen.

Heb jij een verhaal die gehoord móet worden, laat ons dit dan weten. We geven jou graag de kans om je verhaal als gast-auteur hier te publiceren!

Meer informatie kun je hier in vinden: https://jouwrechtvanspreken.nl/gast-schrijvers/
%d bloggers liken dit: