Nederland verantwoordt zich bij de VN ” wij zullen ZP aanpassen”

6364947151_b9df16c7e0_o.0
image-3102
VN- Commissieleden uit Ierland,  Mauritius, Zuid-Afrika , Colombia , Turkije , Verenigde Staten , en nog veel meer landen , begonnen allemaal over Zwarte Piet als een symbool van racisme. Zij vinden allemaal dat Nederland hiermee moet stoppen!

 

De Colombiaanse afgevaardigde P.E. Murillo Martinez:

Het schenden van mensenrechten kan niet worden gerechtvaardigd met een beroep op culturele traditie. Kinderen moeten er niet jaarlijks aan worden herinnerd dat ze van slaven afstammen.”

De Nederlandse regering heeft beloofd van ZP een figuur te maken die voor iedereen te accepteren is.

Ook kwamen andere onderwerpen op tafel.

Het Turkse lid :

Een aanklacht wegens antisemitisme leidt vrijwel altijd tot een veroordeling. Bij andere bevolkingsgroepen niet. Ik voorspel dat Geert Wilders wordt vrijgesproken. 

Commissielid Murillo Martinez :

Ik zie dat Nederland een stevige inspanning levert in de strijd tegen antisemitisme, en dat is heel goed. Maar in vergelijking daarmee komen andere, grotere bevolkingsgroepen er bekaaid vanaf. De verhouding is uit balans.

Immigranten uit landen als Japan en Zuid-Korea niet hoeven mee te doen aan de voor anderen verplichte inburgeringscursus.

Dat riekt naar discriminatie”, vond het Turkse commissielid G. Kut.

Nederland heeft zich op veel meer onderwerpen moeten verantwoorden. Van Rijn is ruim een uur bezig geweest om al deze vragen te beantwoorden. Een tijd geleden schreven wij al verschillende artikels over o.a Lodewijk Assher en zijn beleid. De VN geeft nu het zelfde signaal af aan Nederland.

28 Augustes zal het einde rapport komen van de VN. Van Rijn geeft aan dat in het najaar het kabinet met een nieuw plan zal komen. Wij zijn erg benieuwd!

Oprichter van echte liefde kent geen kleur , Jouw Recht van Spreken, en Sterke Vrouwen . Ik ben politiek actief. En ervaringsdeskundige op verschillende vlakken.
Ik merk dat steeds meer mensen een label krijgen en slachtoffer worden van de vooroordelen en oordelen van de maatschappij of door andere mensen. Hier wil ik tegen strijden. Ik kom op voor jouw en mijn recht!
,
%d bloggers liken dit: