Wat is een racist?

In de volgende video legt Leo Muhammad op een rustige kalme manier maar in duidelijke taal uit wat er al eeuwen gaande is en in stand wordt gehouden, beschermd, goed gepraat en systematisch wordt uitgevoerd. Het antwoord op de vraag; was Elijah Muhammad racist?, alsmede de uitleg hierover zijn ‘vlijmscherp’.  

Dat er racisme is in de wereld moge duidelijk zijn, hier wordt echter haarfijn blootgelegd hoe diep en geïndoctrineerd dit zit zeker in de westerse maatschappij. De reden ervoor en de angst die er is voor machtsverlies. We zijn ontzettend benieuwd naar jullie reacties, velen zullen de video misschien al gezien hebben, maar geef je gedachten hieronder eens weer.

En vergeet niet, sharing is caring 😉

 

Volg Leo Muhammad online:

Twitter account Edutainman,

Facebook page Leo Muhammad Speaks

Website Leo Muhammad

 

,
2 comments on “Wat is een racist?
  1. Grappig dat deze sekte hier in bescherming wordt genomen. Puur omdat het donkere mensen zijn? Elija Muhammed was een valse profeet die zich goddelijke eigenschappen toedichtte en de islam volledig verkeerd plaatste (in de VS). Malcolm X had dat ook in de gaten. En deze volgeling Leo is geen haar beter.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZRC5jN5I-wU

  2. Het triomfantelijk uitroepen dat de eerste mensachtigen een zwarte huid hebben, komt op mij nogal racistisch over, Het hebben van een bepaalde huiskleur is niet iets wat je beter of “meer” maakt dan andere mensen.

    Racist zijn (in de negatieve betekenis volgens deze meneer) is geen kwestie van huidskleur of afkomst, maar een kwestie van de mening toegedaan zijn dat de groep mensen waartoe je behoort, beter of “meer” zou zijn dan andere groepen mensen, enkel en alleen gebaseerd op uiterlijke of culturele eigenschappen.

    Racisme is kleurenblind.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: