New Concept; Coming Soon!

Einde huidige vorm JRvS

Jouw Recht van Spreken was als voorvechter voor ‘lastig’ bespreekbaar politieke en maatschappelijke thema’s een platform voor mensen die niet werden gehoord!

Mede door JRvS en andere politieke en maatschappelijke discussie groepen is er een breder draagvlak gekomen in de maatschappij en zijn lastige thema’s bespreekbaar geworden. We zijn er nog niet en de strijd voor gelijkheid en anti-discriminatie en racisme is nog niet voorbij of gewonnen, echter in de huidige vorm zien wij geen extra bijdrage waardoor we hebben besloten de site tijdelijk offline te halen en ons te bezinnen op nieuwe initiatieven.

BEDANKT VOOR 4 JAAR JRvS

Bij deze willen we alle bezoekers, abonnees en vrijwilligers bedanken die hebben meegewerkt aan de website Jouw Recht van Spreken.

Mocht je een goed idee hebben waar wij ons platform in de toekomst nuttig voor kunnen gebruiken, of een ander leuk initiatief waarmee we de maatschappij dienen? Laat dit dan weten middels het contact formulier hieronder.

[contact-form-7 id="3290" title="Contactformulier 1"]