Gast-schrijvers

image-882

Loop je met iets rond wat anderen moeten weten? Meld je dan nu aan als Gast-Schrijver

Heb jij een verhaal, iets meegemaakt of bepaalde inzichten die je graag wil delen? Aarzel dan niet langer en maak gebruik van “Jouw Recht van Spreken”.

Dit kun je doen door het onderstaande formulier helemaal in te vullen.

Let wel even op de volgende aandachtspunten:

 

  • Zet je verhaal in een .word document inclusief foto’s die je wilt gebruiken.
  • Vermeld in het document de titel, onderwerp, samenvatting/intro en keywords/tags.
  • Vergeet ook niet om een eigen profielfoto en biografie tekst met eventuele links voor onder het artikel toe te voegen.
  • Liever anoniem? Vermeld dit in het .word document met je eigen echte naam en het pseudoniem die je wilt gebruiken. Wij respecteren anonieme bronnen maar vermelden dit wel onderaan de tekst bij publicatie.
  • Het eigendom van jouw artikel blijft altijd bij jou. Realiseer je wel dat als wij jouw verhaal publiceren we dit ook op Facebook & Twitter plaatsen.
  • De JRvS Hoofdredactie beslist of jouw artikel wordt gepubliceerd, hierbij houden ze rekening met diverse zaken zoals actualiteit, eerder gepubliceerde artikelen, en sluit het verhaal aan bij onze missie en visie enz. Het kan dus zo zijn dat jouw artikel niet wordt gepubliceerd.
  • Je wordt altijd geïnformeerd of we overgaan tot plaatsing of niet, het kan ook zijn dat we graag een aanpassing zien in de tekst maar zullen dit altijd met jou overleggen.

Hou er rekening mee dat wij artikelen controleren op grammatica en leesbaarheid, hierdoor kunnen er minimale aanpassingen worden gedaan, echter nooit inhoudelijk. Jouw verhaal is jouw verhaal! Mocht er toch iets zijn met jouw verhaal wat we graag anders zouden willen, dan nemen we altijd eerst contact met jouw op voor akkoord van de wijziging.

Mocht je nog vragen hebben gebruik dan het contact formulier we helpen je dan graag verder.

[wr_contactform id=432]

 

 

image-883
Hoofdredactie JRvS

(Jouw Recht van Spreken)

%d bloggers liken dit: