Huisregels

Discussies en debat op Jouw Recht van Spreken worden uiteraard zeer op prijs gesteld. Jullie als bezoekers maken de website tot een succes. We hebben daar natuurlijk wel een aantal huisregels voor. Deze zijn erop gericht een open, respectvolle en constructieve dialoog mogelijk te maken op de website.

Wanneer er overtredingen worden gemaakt van de regels zijn wij ertoe gerechtigd om bijdragen aan te passen of te verwijderen. Bij grove overtredingen of herhaaldelijke overtredingen van de regels is er kans op een ban; we blokkeren dan je IP-adres zodat je geen toegang meer hebt tot onze website.

Wij modereren niet achteraf, maar vooraf. We doen dat voor alle bijdragen en zijn daar streng in. De mogelijkheid tot reageren zonder moderatie vooraf is niet mogelijk.

Regels

 

 1. Houd je aan de Nederlandse wetgeving en blijf vooral on-topic. Felle discussies en scherpe opmerkingen zijn welkom zolang het niet uitmond in smadelijke of haatdragende- en haat zaaiende uitingen. Opmerkingen die als persoonlijke aanvallen worden geuit zullen niet worden weergegeven.
 2. Linkspammen wordt niet toegestaan. Een link naar een relevante website die bijdraagt aan de discussie uiteraard wel. Links naar : porno, extremiteiten, en commerciële uitingen worden niet toegelaten.
 3. Publiceer geen adresgegevens, telefoonnummers, of andere privégegevens van jezelf of anderen.
 4. Gebruik hoofdletters hoe ze zijn bedoelt. Zinnen met allemaal hoofdletters wordt online gezien als schreeuwen en hinderlijk (DOE DIT DUS NIET!), maar gebruik het functioneel.
 5. Veelvuldig gebruik van  van één en dezelfde bijdrage (of in andere bewoording) wordt niet op prijs gesteld.
 6. Houd je aan de Auteurswet, plaats alleen zelf geschreven bijdragen, of zorg dat je toestemming hebt verkregen van de Auteur. Creative Commons materiaal is toegestaan, mits het geschikt is voor commercieel gebruik. Neem je iets over vermeld dan altijd de bron. Nieuwsartikelen mag je plaatsen maar beperk je tot de relevante delen en geef er jouw eigen commentaar bij.
 7. Plaats je opmerkingen/bijdragen liefst onder je eigen naam. Reageren is alleen mogelijk als je lid bent en bent ingelogd. Realiseer je dat jouw naam en bijdragen in zoekmachines kunnen worden opgeslagen en daarmee zichtbaar zijn voor iedereen.
 8. Wij zullen nooit en te nimmer jouw gegevens verkopen aan derden. Wel analyseren we de website en het bezoekersgedrag maar zullen de gegevens altijd zoveel mogelijk anonimiseren en puur gebruiken voor optimalisatie doeleinden.
 9. Je e-mailadres kan worden gebruikt voor een nieuwsbrief en andere aankondigingen gerelateerd aan het doel van de website. We zullen je e-mailadres niet zonder jouw toestemming gebruiken voor commerciële doeleinden.
 10. Je wordt door ons volledig aansprakelijk gesteld voor alle schade die wij lijden door schending van bovenstaande regels. Komen er claims van derden dan hebben wij het recht je IP-adres en/of e-mailadres af te geven.
 11. Wanneer er technische mankementen zijn aan de website en deze daardoor niet niet of gedeeltelijk niet goed functioneert is het niet mogelijk een schadeclaim bij ons in te dienen. Hetzelfde geldt voor aanpassing of het niet plaatsen van bijdragen door bezoekers.

Mededeling

 

Wanneer u contact opneemt met ons zal de webmaster altijd, indien mogelijk, antwoord geven op serieuze vragen. Wij reageren niet op: spam, agressieve verkoopmethoden, verzamelen van e-mailadressen, versleutelde tekstcodes enz.

Uw feedback is altijd welkom

 

We horen graag uw feedback, opmerkingen en vragen over ons privacy beleid of andere zaken waarover u zou willen praten. Om met ons in contact te komen kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Suggesties voor verbeteringen van de website zijn altijd welkom!

%d bloggers liken dit: